Saltristede valencia mandler

En super lækker lille snack til sine gæster eller til at have stående og nippe lidt af.
Jeg serverer dem sammen med saltede mandler, pistacie nødder og saltede græskarkerner her til nytårsaften.
Ingredienser:
- 200 g valencia mandler (almindelig mandler kan også sagtens bruges)
- 1-2 tsk. groft salt
- Evt. lidt chiliflager eller chilipulver
- 1-2 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde:
1) Mandlerne smuttes. Kom olien på en panden og lad det blive varm. Hav varmen på medium/middelhøj varme, ikke maks varme.
2) Kom mandler på panden og lad dem stege, til de er gyldne. Kom mandlerne på noget køkkenrulle, så det overskydende olie suges fra mandler. Drys med det samme med groft salt og evt. lidt chili over mandlerne.
3) Mandler skal ligge og køle af. Når de har stuetemperatur smages de til. Der kan eventuelt drysses med lidt ekstra salt eller chili.
Velbekomme!
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu