Smuk salat m. syltede rødløg, ferskner og spinat.

Bliver det meget smukkere?
Behøver jeg at understrege, hvor smuk denne salat er? Heldigvis smager den ligeså skønt, som den ser ud!
…
Ingredienser:
- 1 stort syltet rødløg – Se opskriften nedenfor.
- 3 modne ferskner skåret i både
- 2-3 håndfulde frisk spinat
Bland først ingredienser sammen i en skål kort før servering.
…
Syltede rødløg:
OBS: Sylt gerne ekstra, da de kan holde sig længe på køl og kan bruges til så meget lækkert, især salater.
- 2 store rødløg
- 2-3 dL lager eddike
- 2/3 dL sukker
- Evt. 15 hele peberkorn og 3 laurbærblade (disse ting kan undværes)
Skær rødløgene ud i både. Kom eddike og sukker i en gryde og bring det i kog. Hæld eddikeblandingen i et stylteglas (eller et andet tæt glas). Kom rødløgene i glasset evt. sammen med peberkorn og laurbærblade, og stil det på køl i minimum ca. 24 timer.
For en anden opskrift med spinat. Prøv denne Spinatlasagne.
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu