Chokolade cupcakes med heksehyl-choko-frosting

Spinat-/granatæblesalat m. parmesan

skaermbillede-2017-10-31-kl-18-59-58

Det er nærmest for nemt til at være sandt!

Det her er virkelig en nem salat at bikse sammen i de tidspressede hverdage. Men det gør bestemt ikke, at den mangler smag og lækkerhed.

Jeg servede den til en lækker Champignon-/ og bacon-omelet.

Ingredienser til en god portion salat: 

  • 2 store håndfulde frisk spinat
  • 1 granatæble
  • 1 håndfuld saltede mandler (eller fx. saltede peanuts)
  • Parmesanost

Dressing:

  • 250g / 2,5 dL creme fraiche
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 3 tsk. rødvinseddike
  • 1 spsk. sukker
  • 2-3 tsk. salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde: 

1) Skyl spinatbladene grundigt. Pil granatæblet. Skær tynde skiver af parmesanosten. Hvor meget ost du ønsker er efter temperament. Men rigeligt med ost er altid godt! Læg spinatbladene i bunden af en skål/fad og fordel resten af toppingen ovevnpå.

2) Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Kom en smule over salaten og server resten i en skål ved siden af.

skaermbillede-2017-10-31-kl-19-00-07

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Chokolade cupcakes med heksehyl-choko-frosting