Spinat-/granatæblesalat m. parmesan

Det er nærmest for nemt til at være sandt!
Det her er virkelig en nem salat at bikse sammen i de tidspressede hverdage. Men det gør bestemt ikke, at den mangler smag og lækkerhed.
Jeg servede den til en lækker Champignon-/ og bacon-omelet.
…
Ingredienser til en god portion salat:
- 2 store håndfulde frisk spinat
- 1 granatæble
- 1 håndfuld saltede mandler (eller fx. saltede peanuts)
- Parmesanost
Dressing:
- 250g / 2,5 dL creme fraiche
- 1 tsk. dijonsennep
- 3 tsk. rødvinseddike
- 1 spsk. sukker
- 2-3 tsk. salt
- Friskkværnet peber
…
Fremgangsmåde:
1) Skyl spinatbladene grundigt. Pil granatæblet. Skær tynde skiver af parmesanosten. Hvor meget ost du ønsker er efter temperament. Men rigeligt med ost er altid godt! Læg spinatbladene i bunden af en skål/fad og fordel resten af toppingen ovevnpå.
2) Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Kom en smule over salaten og server resten i en skål ved siden af.
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu