Gulsot - Øv altså, indlagt med gulsot.

Nem og lækker – Spinatsalat med granatæble og feta

skaermbillede-2017-11-12-kl-10-31-15Så let kan det gøres! 

Sommeren er over os, og grillen er forhåbentlig godt i gang hos alle der har en grill. Vi elsker grillmad og griller så ofte som muligt.

Denne salat er noget af det nemmeste at lave, den har blot 4 ingredienser, den smager super lækkert og ikke mindst passer den til mere eller mindre alt slags kød. Så om det er store røde bøffer, en saftig kylling eller en lækker laks du griller, ja så passer denne salat til.

Det er ikke raketvidenskab nej, men hvis jeg kan give jer lidt inspiration til noget let og lækkert tilbehør til maden, ja så er mit formål nået.

Ingredienser & fremgangsmåde:

  • 1/2 pose friske spinatblade, skyllet
  • 1 stort granatæble, pillet
  • 150-250g pukfeta, smuldret
  • 2 håndfulde saltede peanuts (alternativ andre saltede nødder, fx. mandler eller cashewnødder)

Alle de 4 elementer i salaten blandes sammen i en skål. Vi er nogle feta-grise herhjemme, så vi kommer ret meget feta i (ca. 250g), men nogle vil nok komme lidt mindre i. Det samme gælder for peanutsene. Alt efter hvor meget til nødder i salat man er, kan man komme den mængde i, der passer til ens egne preferencer.

Ikke kun til grillmad: 

Ja, denne salat er perfekt til grillmad, men den er altså også super lækker til alt muligt andet. Fx. ses den her som en del af et frokostbord.

2017-11-05-13-40-00

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gulsot - Øv altså, indlagt med gulsot.