Sund kolonihavefrokost: Grillet kylling m. avokado og bøfmozzeralla på bund af grøn salat

Kolonihavefrokost i solens stråler med en skøn veninde – Love it!
Dette var egentlig bare et billede jeg tog for at vise hvor hyggelig en dag med lækker frokost jeg havde haft med en veninde. Men efter billedet kom på Instagram, spurgte virkelig mange ind til, hvad det helt præcist er.
Så nu får i lige et lille inspirationsindlæg til en sund, hurtig, nem og virkelig lækker frokost.
…
Ingredienser (2 personer):
- 1 lille Iceberg salat
- 1 agurk
- 1 bundt selleri (kan undværes, hvis man ikke er til det)
- 1 rødløg
- 2 avokadoer
- 2 kyllingefiletter
- Krydderi til kylling (enten et kyllingekrydderi eller fx. All around krydderi)
- 2 bøfmozzeralla
- 1 håndfuld salatede mandler (købt eller hjemmelavet)
- Evt. en fedtfattig dressing (jeg bruger gerne en af Rema’s fedtfattige dressinger)
…
Fremgangsmåde:
OBS: Hvis du selv laver dine saltede mandler, lav dem da i god tid.
1) Drys det valgte krydderi på kyllingerne og lig dem på grillen eller alternativ på panden eller i ovnen. Jeg griller dem i ca. 15 min. Cirka det samme vil jeg give dem i ovnen ved 200 C.
2) Vask og snit salat og grøntsager. Skær mozzarella i skiver.
3) Lig salat, agurk, selleri og rødløg i bunden af et fad eller en skål. Derpå ligges skiver af kylling, avokado og mozzarella. Der drysses med mandler. Server evt. dressingen ved siden af, så man selv kan bestemme mængden.
… Lidt hindbær på toppen skader bestemt ikke!
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Super skønne farver – mums det skal prøves!