Spinat/Mango salat

Tortellini á la créme (med spinat)

Tortallini a la creme

Mums, mums, mums – Tortellinier er perfekte og absolut nok i sig selv, men for lige at toppe med et ekstra kirsebær på kagen, så skal tortellinierne da snaskes ind i en cremet sovs.

Dette er en bombe af en ret, som ligger godt og tungt i maven. Den kan spises både for sig selv, men bestemt også bruges som tilbehør. Jeg serverer den næsten altid som tilbehør, ellers kan det godt blive liiiiidt for meget af det gode. Mathias spiser det gerne bare for sig selv, så han får altid resterne med til frokost.

Ingredienser til 4 personer som tilbehør (det dobbelte af ingredienserne skal bruges, hvis det serveres som en ret for sig selv)

  • 400 g tortellini  (jeg fortrækker med spinatindhold, men man kan sagtens bruge skinke- eller kyllingeindhold)
  • ½ L mælk
  • ca. 100 g mel
  • 75 g margarine/smør
  • ½ pose frisk spinat (250 g)
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • Salt og peber

 

Fremgangsmåde: 

1) Kog tortellini efter vejledning på pakken.

2) Lav en ganske almindelig opbagt hvid sovs af magarine, mel og mælk – Magarinen smeltes i en gryde, melen tilsættes, er der dannes en klistret masse. Tilsæt lidt efter lidt mælken under omrøring, indtil der er lavet en tyk hvid sovs. Tilsæt grøntsagsbouillon og smag til med salt og peber. Den må gerne være lidt til den saltet side.

3) Tilsæt det friske spinat og rør rundt – Husk at skylle spinaten fri fra jord først.

4) Tilsæt til sidst de kogte tortellini i blandingen.

Retten serveres med det samme. Hvis retten serveres for sig selv, vil jeg bestemt anbefale at toppe den med lidt stegte bacontern.

 

Serveringsforslag: 

Jeg serverede sidst retten til Laks m. sesam/solsikke låg og den lækre Spinat/Mango salat.

Sesam laks. m tilbehør

Men det kan bestemt også anbefales at servere den til fx. Kyllingefiletter i bacon eller Svinemørbrad i BBQ-marinade, eller hvad i nu ellers kan finde på.

 

Velbekomme!

 

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spinat/Mango salat