Marengskage m. vaniljecreme og bær

Vandmelon/bær dessert

Vandmelon med frugt dessert

Passer du på kalorierne, men har en sød tand, eller har du gæster, og vil gerne servere en lækker let dessert? – Så er dette lige sagen.

Man kan få en helt almindelig omgang frugt til at se utrolig lækkert ud på ingen tid. Hvis jeg får gæster, og ikke føler for den store fede is og kage dessert, så er det denne, der kommer på bordet.

Og desuden er det også ved at være sidste udkald til at få spist en masse af de søde og smagsfulde meloner og bær … efteråret haler ind på os.

Ingredienser pr. person: 

  • ½ skive vandmelon
  • ca. 2 kirsebær
  • ca. 4 hindbær
  • ca. 8 blåbær
  • Evt. en skive hvid chokolade og lidt revet chokolade over frugten.

 

Billedet fortæller nærmest selv, hvordan denne frugtdessert skal bikses sammen. Der skal blot laves et hul i midten af den halve vandmelon skive, og hullet fyldes op med bær. Der kan sagtens bruges andre bær, end lige dem, som jeg forslår her. Ved siden af vandmelon skiven ligges vandmelonringen, der kommer fra hullet og et par kirsebær.

Hvis man ikke er på kur, er det lækkert med et stykke hvid chokolade til og lidt drys med chokolade over frugten … men chokoladen er sådan set ikke nødvendigt, hvis man er på striks kur.

Serveringsforslag: 

Det mest enkelte og oplagte serveringsforslag er, at servere resterne af frugterne i en skål ved siden af. Eventuelt også lidt ekstra chokolade.

Vandmelon med frugt dessert 1

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Marengskage m. vaniljecreme og bær