Brunch tallerken - Deluxe

Vil du have fashion på væggen? … Gratis!

Jeg var inde og handle i min lokale Matas, da jeg spottede et DIOR reklameskilt, som jeg forelskede mig fuldstændigt i.

Dior skilt

Jep, skiltet bag gyngestolen har engang stået i en Matas butik og reklameret for DIOR. Nu står det hjemme i min hytte og pynter. Jeg ved egentlig ikke helt hvorfor lige dette skilt fangede min opmærksomhed, men det gjorde det altså. Jeg kunne lige forstille mig det stå hjemme i mit lille hyggehjørne. Men hvordan pokker kunne jeg lige få det til at ende der? Jeg er ikke den generte type, så jeg tænkte ved mig selv: “Man kan vel altid spørge, hvad de gør med reklameskiltene, når kampagnen er ovre”. Hen til disken gik jeg og fik spurgt, hvorefter ekspedienter kigger lidt skørt på mig og svarer med et spørgende ansigtudtryk: ” Jeg tror egentlig bare vi smidder dem ud”. Jeg tager chancen og spørger om skiltet måske måtte ende hjemme ved mig i stedet for i en skraldespand. Nu kigger hun endnu mere skørt på mig, men svarer tilbage, at hun da lige kan spørge sin chef. Tilbage kommer hun, og fortæller mig den gode nyhed. Jeg måtte gerne få skiltet, og kampagnen var snart ovre, så der vil formentlig ikke gå så længe. De fik mit telefonnummer og 2 uger senere ringede de – Jeg kunne hente skiltet!

Efter jeg har fået skiltet, spotter jeg nærmest alle make-up og fashion reklameskilte, og synes de er super lækre mange af dem. Det er et lidt anderledes indslag i hjemmet, og alle (piger) der ser mit skilt, synes det er genialt og vil selv have et.

Det eneste minus ved reklameskiltene er, at de naturligvis har et reklamemærke/genstand på sig. Så man skal finde nogle, hvor reklamen ikke er alt for tydeligt, eller hvor man kan skjule det. Mit skilt er eksempelvis en reklame for en DIOR mascara, men selve mascaraen har jeg fået gemt rimlig godt væk, og det ligger man slet ikke mærke til.

Dior skilt 2

Så piger, prøv lige at se lidt nærmere på skiltene rundt omkring, og hvis du falder for et, så skru charmen på og spørg om du måske må overtage det, efter de er færdige med det … de smider det jo ellers bare ud.

Der skal måske også en lille overtalelse til, hvis man bor med sin kæreste. Min metode var ikke at sige noget, indtil det stod herhjemme. Mathias var ikke videre begejstret, men kan i dag faktisk godt se det fede i det … og bare det faktum, at det var gratis, er altid noget, som giver ting en rigtig god start.

 

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

2 kommentarer

 • Annarose

  Super godt indlæg, rart og vide at man kan få sig sådan et flot skilt hvis man nu tør spørge i butikken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haslund Home

   Dejligt du kunne bruge indlægget.
   Ja, det er bare at spørge. Jeg ved jo selvfølgelig ikke, om jeg var heldig. Men når skiltene nu alligevel bare bliver smidt ud, så kan jeg ikke se, hvorfor de skulle sige nej.
   Men anyway, det værste der kan ske ved at spørge er et “nej”, og så har man prøvet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Brunch tallerken - Deluxe