Det her er mig – en glad ung kvinde.

2015-07-08-12-49-09

Men hvem er hende blondinen på billedet så, og hvad vil hun bruge sin blog til?

  • Jeg er en 26-årig livsglad pige/kvinde
  • Jeg bor i hjertet af Aarhus med min dejlige kæreste Mathias
  • Den 26. august 2016 blev vi forældre til lille Theodor
  • … men vi havde i forvejen vores lille pige, bomuldshunden Molly.

Hvad kan I finde på bloggen? 

Jeg går ret meget op i at holde en god og balanceret livsstil og derfor går jeg også rigtig meget op i min MAD. Jeg forsøger at finde den gode og realistiske balance. Dette vil også afspejle sig her på bloggen, som indeholder en masse af mine opskrifter, der deles op i 4 kategorier:

  1. Der er opskrifter på Det sunde valg, som er hverdags opskrifter man med god samvittighed kan spise og servere for sin familie. Jeg vil forsøge at komme med nye inspirerende sunde retter men også traditionalle og kendte retter med et tvist af sundhed. Kategorien med sunde opskrifter vil både indeholde opskrifter til sunde retter, salater og til sunde desserter.
  2. Så er der opskrifter på Det lækre valg, som er opskrifter på lækkert mad , der får mundvandet til at løbe. Dette er opskrifter på retter, man kan lave i weekender, hvor sundenheden ikke behøver at være topprioriteret, eller sammenkomster, hvor gæsterne skal forkæles.
  3. Hvis man virkelig skal hygge i weekenderne eller forkæle sine kære, så skal man tjekke kategorien med Det søde valg . Her vil der komme opskrifter på desserter, kager, is, og alverdens skønne søde sager.
  4. Sidst men ikke mindst er der opskrifter på Det bagte valg – Jeg elsker at bage, og jeg elsker at eksperimentere i en ovn. Så selvfølgelig skal I have alle mine opskrifter på skønt bagværk, der kan få hjemmet til at dufte af nybagt nydelse.

skaermbillede-2017-04-12-kl-18-16-10

Bloggen vil primært indeholde alverdens skønne opskrifter. Men BABY & PERSONLIGE indlæg, altså indlæg om min hverdag og livet som mor, vil formentlig også dukke op engang imellem.

skaermbillede-2017-04-12-kl-18-16-20

skaermbillede-2017-08-01-kl-12-22-17

I’m sending you good vibes. 

– Frk. Haslund