Marmoreret fondant eller marcipan
Det er simpelthen så smukt … og nemt!
Sidst jeg lavede marmoreret fondant var til Theodors 1 års fødselsdagskage og jeg vil mene, at det var en succes.
…
Ingredienser & Fremgangsmåde:
1) Vælg 3 farver, som du ønsker.
Til en høj kage på ca. 12 cm lavet i ø24 springform brugte jeg:
(Hellere bruge lidt for meget end lidt for lidt!)
- 80 g hvid fondant
- 80 g lyseblå fondant
- 80 g mørkeblå fondant
- Flormelis, så det ikke klæber sig til bordet.
Jeg bruger mange forskellige mærker, men Odense Marcipan har virkelig mange smukke farver og det er til at få fat i.
2) Nu skal du i gang med at rulle og sno, og første gang jeg lavede det, fulgte jeg den dygtige Ditte Julie Jensens video, som i kan se HER.
OBS: Den eneste forskel ved Dittes fondant og min kage er, at jeg har fondant helt op til kanten og ikke kun til lidt under kanten, som Ditte gør ved hendes kage.
Med mine farver så det således ud:
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu