Hvid brownie m. hindbær og karamel

NAVNEAFSLØRING

2016-07-10 10.24.07

Så er det endelig blevet besluttet og fastlagt, hvad vores lille bandit i maven skal hedde. Det har bestemt ikke været nogen nem beslutning at nå til enighed om. Mathias og jeg har åbenbart meget forskellige smage indenfor navne, så bare at finde et navn eller to, hvor den ene af os ikke synes det var grimt eller direkte åndsvagt, har været en kamp!

Men altså, det er jo også en kæmpe beslutning. Måske er det det eneste drengenavn vi nogensinde skal beslutte os for, og ja hvem ved, måske skal vi igennem drengenavnene runden en, to eller tre gange til? … Det må tiden vise.

At finde det helt perfekte navn til lillemanden betyder rigtig meget for os begge, og det har vi nu endelig gjort, og jeg er sikker på vi har fundet det helt perfekte navn …. Jeg er i hvertfald helt forelsket i navnet, og jeg er så glad for, at vi tog os den tid der skulle til og i fællesskab endte med at komme på dette helt perfekte navn til vores lille søn.

Og nu, hvad er det så for et fantastisk navn vi er endt med at vælge?

!!! TROMMEHVIRVEL !!!

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 14.02.00

Ja, bettemanden skal hedde Theodor.

Og så er der nok nogle som tænker: Det kan I da nå at ændre mange gange endnu. Men nej, det kan vi faktisk ikke. I morgen har Mathias nemlig besluttet sig for at få udvidet hans tatovering på armen, og i den udvidelse skal der stå Theodor. Nogle vil mene, det er sindsygt at få et navn på en ufødt baby tatoveret allerede nu. Men vi satser på, at der om 7-8 uger kommer en velskabt lille babyboy ud til os, og den lille mand skal hedde Theodor.

Så blev første del af Mathias’ nye tatovering lavet, om 2 uger bliver resten færdiggjort. Jeg er egentlig ikke den store fan af tatoveringer, men mit hjerte smelter nu alligevel, når jeg ser det skønne navn foreviget på armen af mit livs kærlighed.

Skærmbillede 2016-07-11 kl. 17.41.35

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvid brownie m. hindbær og karamel