Brownie (traditionel eller blondie) m. hindbær- og hvid chokolade-is-mousse

SURPRISE! – Jeg er blevet mor til 2.

Valdemar Haslund Jørgensen

Fredag d. 1 juni 2018 skete et lille mirakel – Vores elskede Valdemar kom til verden og vi blev i et splitsekund forældre til 2 fantastiske drenge.

Jeg er blevet spurgt mange gange, hvorfor jeg ikke offentliggjorde og skrev om denne graviditet her på bloggen og på instagram, ligesom jeg gjorde for knap 2 år siden, da jeg ventede storebror Theodor. Det var egentlig heller ikke meningen, at det skulle være en “hemmelighed”, faktisk havde jeg bestemt forestillet mig, at både bloggen og instagram skulle involveres en del, da det jo er et fantastisk emne at skrive om.

Men denne graviditet endte med at være noget af det hårdeste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg vil i 2 kommende indlæg her på bloggen fortælle om mit graviditetsforløb og beskrive alt det jeg har været igennem. Jeg kan som en lille teaser fortælle, at jeg fx. har været igennem intet mindre end 4 operationer og at Skejby sygehus mere eller mindre kunne kaldes mit andet hjem.

Den forfærdelige graviditet gjorde, at jeg fuldstændig mistede lysten til at skrive på bloggen eller ligge billeder op på instagram. Jeg ønskede bare at få min lille søn ud og glemme alt om den graviditet.

Så lige nu er jeg (og min lille familie) utrolig lettet over, at graviditeten er overstået og at der kom en lille perfekt og velskabt dreng ud til os.

Jeg glæder mig SÅ meget til at skrive om Valdemars og Theodors udvikling, om min fantastiske fødsel og faktisk glæder jeg mig også at få “lettet hjertet” og fortælle om graviditetsforløbet. Jeg føler mig ovenpå, og nu er jeg klar til at involvere jer alle i min historie.

Jeg elsker elsker elsker livet som mor til disse to krudtugler.

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Brownie (traditionel eller blondie) m. hindbær- og hvid chokolade-is-mousse