Blandet lækker salat

Bacon-/Dijonmayo (Mayonnaise)

skaermbillede-2017-09-13-kl-16-04-34

Absolut no. 1 favorit!

Det her folkens, det er verdensklasse. Denne bacon-/dijonmayo kan bruges til alt, som du normalt vil have brugt mayonnaise til. Der er bare så lige det, at denne mayo smager 1.000 gange bedre!

Ingredienser:

  • 400 ml ægte mayonnaise (ikke den i en gul tube)
  • 200 g bacontern
  • 3-5 tsk. dijonsennep

Fremgangsmåde:

1) Steg bacontern sprøde og gem 1 spsk. af fedtet der ligger på panden efter stegningen. Køl baconet af på noget køkkenrulle, som suger fedtet. Tag en lille smule bacontern fra, hvis du vil have lidt pyntebacon på toppen. Hak resten af baconet lidt finere.

2) Bland mayonnaise og 3 tsk. dijonsennep sammen og kom de hakkede bacontern samt baconfedtet ned i og rør rundt. Smag til, hvis den kan tage lidt mere dijonsennep, så tilsæt mere indtil det har en god bismag af dijonsennep – Den skal ikke smage alt for stærkt af sennep, men blot have et lille “touch”.

2017-09-11-16-35-41-2

Serveringsforslag: 

Jeg serverede denne lækre mayo til en omgang indbagt mozzarella-/pestokylling, stegte champignoner, lækker friske salat og grillede aubergines.

skaermbillede-2017-09-12-kl-17-14-49

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blandet lækker salat