Hytteostsalat med kylling

Hytteost er og bliver bare en fantastisk opfindelse. Jeg er tosset med hytteost, men synes nogle gange, det er svært at finde retter, som den passer til.
Her er en frisk salat, hvor hytteosten fungerer som en dressing. Salaten er let og enkelt, men smager fantastisk og kan spises med god samvittighed.
Ingredienser til 2-3 personer:
- Kyllingfillet – 350 g
- Hytteost – 450 g (et bærer)
- ½ gul eller orange peberfrugt
- ½ grøn peberfrugt
- ½ rød peberfrugt
- Radaisser – 1 bundt
- ½ Agurk
- 2 store avokado
- Evt. serves med valgfrit brød
Der kan kommes alverdens grønsager i salaten, så hvis du har nogle små reststykker i køleskabet fx. gulerødder, mango, frisk selleri, forårsløg, osv., så put det endelig i.
Fremgangsmåde:
1. Skær kyllingen ud i mindre stykker ca. 3 x 3 cm (størrelsen er underordnet, bare de er ca. lige store). Steg kyllingestykkerne på en pande i lidt olie. Salt dem efter smag. Lad kyllingen køle lidt af inden det blandes med resten.
2. Skær alle grønsagerne ud i mindre stykker. Ikke alt for små, man må gerne kunne smage dem.
3. Vend grønsager og kylling sammen og bland forsigtet hytteosten i. Lad vær med at røre alt for meget rundt, så kan det risikere at smatte lidt.
Velbekomme!
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu