Choko-/Moccamousse kage

Theodor 3 måneder – En energibombe med dårlige sovevaner

Så blev min lille prut 3 måneder – En eller anden stop tiden!

Min lilleput blev i går tre måneder, og jeg kan slet ikke forstå det. Theodor er bare blevet så stor og dygtig og kan i dag så utrolig mange ting, som jeg ikke havde drømt om, at han allerede skulle kunne nu.

Men først kan i ligeså godt få en status på Theodors størrelse:

  • Vægt: 5,5 kg.
  • Højde: 59 cm.  

 

Herhjemme er det ikke længere en “hygge-putte-baby”, vi har med at gøre. Det er energibombe af den anden verden, jeg har fået mig. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Theodor trives og udvikler sig som han skal. Når han er vågen, hvilket han er i rigtig mange timer i forhold til hans alder, er han i konstant hopla. Han elsker elsker elsker at lege, og man kan på ingen måde bare sidde stille og roligt og putte med ham i armene længere – Nej nej, vi skal lege, lege og lidt mere lege. Vi skal sidde, vi skal stå, vi skal prøve at tage skridt, vi skal flyve, vi skal kilde, vi skal snakke/pludre, vi skal lege titte bøh, ja, alt hvad man nu lige kan finde på med sådan en lille bandit. Hele hans hovede er et stort smil, og det er fantastisk at få så meget energi tilbage fra ham, når man nu selv er lidt træt.

For ja, Theodor er den mest fantastiske dreng om dagen. Han er som skrevet 100% på, når han er vågen, og det betyder også, at han sover super godt efter sådanne omgange stimulering. Vi leger i mellem 1-2 timer, og så sover han mellem 2-4 timer efterfølgende. Formiddagsluren er nærmest altid de 4 timer og eftermiddagsluren kan være ligeså længe, dog ofte lidt kortere. MEN MEN MEN, om natten vil jeg måske ikke lige kalde ham for den perfekte baby, jeg vil faktisk SLET IKKE kalde ham for den perfekte baby. Theodor synes ikke rigtig han vil sove, i hvert fald ikke mere end et stræk. Det er som om han har glemt, hvad det betyder, at det er nat. I de første 2 måneder sov han egentlig rigtig fint om natten, men den sidste lille måneds tid har han ikke rigtig ville sove. Når han vågner fra det første lange stræk, som er fra ca. kl. 22 til ca. kl. 02-03, så vil han altså ikke rigtig sove mere, så er han klar på fest! Jeg giver mig ikke med det samme, og tager oftes kampen med ham. Men lige lidt hjælper det, og oftes ender jeg med at stå op ved 4-5 tiden, når jeg har kæmpet med ham i 2 timer. Så jeg er ubeskrivelig træt lige i tiden, sådan helt ind til knoglerne træt. Jeg er super dårlig til at få sovet om dagen, fordi der er så mange ting, som jeg gerne vil nå i løbet af dagen. Så når jeg endelig ligger mig, så kan jeg ikke falde i søvn, og desuden er det super sjældent, at Theodor sover når vi er hjemme, jeg er næsten altid ude med ham enten på cafe, til træning eller ude at gå ture.

Alle siger til mig, at jeg skal hænge i, og at det nok skal vende. Ja, selvfølgelig skal det nok vende, men jeg kan altså ikke holde det her ud i mange flere måneder, så går jeg sku da helt kold. Så jeg tikker og ber til, at han snart igen finder ud af, at han ligeså godt kan ligge sig til at sove igen kl. 03, og næste gang han så vågner, så er der fest! Jeg vil give min højre arm for, at han bare kunne sove til kl. 05 – Please lille T, please.

Men alt i alt går det super godt, udover hans misforståelse om nattesovningen, så er han verdens dejligste, skønneste, smukkeste, lækreste, sødeste og mest vidunderlige lille baby!

… Og nårh ja, bevidst eller ej, så kan han altså sige “Moar“:

Se video, hvor Theodor siger “moar” HER.

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Choko-/Moccamousse kage