Dumle-hapsere

6 måneder som mor – Det er vidunderligt men hårdt.

skaermbillede-2017-02-14-kl-08-10-08

skaermbillede-2017-02-26-kl-06-44-10

6 måneders kærlighed.

Så skete det – Vi kan nu snakke i år og ikke bare måneder. Vores skønne lille Theodor runder i dag et 1/2 år. Jeg er sikker på, at alle mødre og nok også fædre kan sætte sig ind i, at tiden simpelthen bare forsvinder mellem fingrene på en. Jeg kan slet ikke forstå, at der allerede er gået et helt halvt år.

Hvad er status med lille T?

Jamen jeg kan ikke sige andet end, at Theodor er en virkelig skøn lille dreng, faktisk verdens bedste. Han smiler, griner, pludrer og er så nærværende og opmærksom. Han er også motorisk utrolig dygtig. Han vender og drejer sig uden problemer, tager fat i alt der kommer i nærheden af ham, kan uden problemer bære sig selv på benene (balancen mangler dog stadig), sidder selv op, og jeg er ret overbevist op, at der ikke går længe før han kravler rundt, han ligger i hvertfald op til det og forsøger meget ihærdigt at komme fremad.

Så alt i alt er han lige præcis som han skal være, en elskværdig, kærlig, dygtig lille mand.

Der skal ikke meget til at få et godt babygrin! Se selv HER.
skaermbillede-2017-02-15-kl-16-47-57

Hvordan har det været at blive mor? 

Det har selvfølgelig været mit livs største og BEDSTE oplevelse! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi kunne tænke mig til den kærlighed, man får til såden et lille gemyt. Jeg kunne rose ham til skyerne fra nu af og til en eller anden stopper mig. Så jeg kan kun sige, at jeg elsker elsker elsker min rolle som mor.

Men jeg vil heller ikke være plej for at indrømme, at det er det absolut hårdeste jeg har prøvet, og at jeg heller aldrig havde forestillet mig, hvor meget det kræver og hvor drænende det kan være, når en lille baby flytter ind i hjemmet. Generelt er Theodor som skrevet en glad dreng, og om dagen er han en vidunderlig og forholdsvis let baby, så det skal han ikke høre for.

… Men, om natten kæmper vi godt nok en kamp. Theodor har desværre ikke stået først i køen til sovehjertet, faktisk tror jeg nærmest han har stået bagerst. Han vil bare ikke sove om natten, eller rettere, han vil ikke sove ret længe ad gangen. Han vågner ca. 1 gang i timen, ja HVER ENESTE time! Det eneste der kan få ham til at sove igen er at få lidt mad fra brystet. Jeg har prøvet alt: give ham sutten (igen og igen og igen), aet ham roligt og nusset ham, ladet ham ligge og se om han selv faldt hen, lade ham sove ved siden af mig, lade ham sove på eget værelse, give ham flaske, ALT ALT ALT! Han vil ikke sove igen, før han har været oppe ved mit bryst og han vil ikke sove mere end den ene lille time. Sådan er det hver nat fra kl. 20.00 til kl. 05.00/06.00, hvor han er klar på en ny og festlig dag og vi står op.

Det betyder, at jeg nu i 6 måneder ikke har fået noget som helst sammenhængende søvn. Jeg kan faktisk slet ikke huske hvordan det er at sove godt. Jeg er så bundtræt, at jeg nogle dage ikke kan overskue at skulle ud af døren, men kun kan se mig igennem dagen, hvis den foregår hjemme. Jeg kan faktisk til tider få følelsen af, at jeg er blevet lidt asocial. Ikke fordi jeg ikke vil se alle mine skønne venner, veninder og familie (for der er ikke noget jeg heller vil), men fordi jeg simpelthen ikke kan overskue det, og det er så frusterende. En kop formiddags/eftermiddags kaffe eller en brunch/frokost elsker jeg heldigvis stadig, og jeg går rigtig meget op i ikke at forsømme mine veninder og familie, men aftensaftaler siger jeg simpelthen fra (så vidt som muligt), for jeg kan mærke på min krop, at den ikke kan overskue at skulle noget om aftnen. Det er så “irriterende”, også for Mathias, men jeg holder mig oppe ved tanken om, at det selvfølgelig bare er for en periode, og at Theodor selvfølgelig på et tidspunkt finder ud af, at man sover om natten.

Og så er det jo heldigt, at jeg har verdens bedste mennesker omkring mig, som er helt indforstået med min situation, og kun gør alt hvad de kan for at hjælpe, og på ingen måde synes jeg er blevet asocial. Af hjertet tak til jer.

“Baby-Snap-Udnyttelse”

skaermbillede-2017-02-18-kl-07-19-23

Til alle derude som endnu ikke er blevet forældre, så kan jeg kun sige en ting: 

Det er verdens bedste oplevelse, og intet kan måle sig med den kærlighed, der kommer ind i dit liv. At det er hårdt en gang i mellem, det overlever man, og hver eneste gang man får et lille kækt smil, så kan man heldigvis glemme alt om, hvor hårdt det egentlig er. Jeg vil aldrig bytte min nye hverdag for noget. Jeg har et hjerte der smelter minimum 1000 gange i løbet af dagen, så pyt om man er “lidt” træt.

… Og Hallo – Jeg kan sku da sove, når jeg bliver gammel!

“Jeg sidder lige her og er lækker”

2017-02-01-13-45-23-2-kopi-2

“Jeg står lige her og chiller”

skaermbillede-2017-02-26-kl-06-53-18

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

2 kommentarer

 • Camilla

  Hejsa, har du overvejet om han har refluks?
  KH mor med refluks barn, der heller ikke har sovet mere end en time i træk i et halvt år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HaslundHome

   Hej Camilla

   Nej, det har jeg ikke. Men jeg tænker heller ikke det er tilfældet, for han gylper ikke. Selvfølgelig kan han godt gylpe lidt, men det er hvis man ligger på maven og leger for hurtigt efter mad, så det er nok meget naturlig.

   Så når vi aldrig har døjet med gylp, tror du så stadig det kan være refluks?

   Med venlig hilsen
   Mie, HaslundHome

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dumle-hapsere