Mandarin-/grantæblesalat på spiantbund

Stor røv og ammepatter! – ARRH tøjkrise til dåben

skaermbillede-2017-01-14-kl-07-05-39

Det er altså ikke nemt at finde “dåbskjolen” til mor, faktisk er det fuldstændig umuligt – i hvertfald for mig.

Så så man lige mig, 1 uge til barnedåb og i absurd tøjkrise.

Jeg har ledt hele Aarhus igennem, hver eneste butik. Og jo, der er sådan set mange smukke kjoler, men bare ikke kjoler der er egnet til at skulle hive en babs frem i ny og næ og gerne sådan lidt diskret, så de 80 barnedåbsgæster bliver skånet for mine bryster. Og så hjælper det heller ikke, at jeg under barslen har hygget lidt for meget med slik, kage, alverdens snacks og ikke mindst julemad, så selvom jeg var tilbage på min førfødselsvægt 2 dage efter fødslen, ja så er der altså lige pludselig kommet 5 ekstra kg. på de sidste 4,5 måned. På min krop sætter kiloerne sig på måsen og lårene, så jeg kan ikke være i alle mine kjoler i skabet.

JA – DER ER KRISE !!!

Jeg har bestilt disse kjoler hjem fra ASOS.com, men jeg ved bare, at de skide kjoler ikke sidder på mig, som de gør på 5m lange stænger uden et gram fedt.

skaermbillede-2017-01-14-kl-06-58-31 skaermbillede-2017-01-14-kl-06-59-30 skaermbillede-2017-01-14-kl-06-59-18 skaermbillede-2017-01-14-kl-06-59-02

(Jeg har linket til kjolener på billederne, så tryk blot på billedet, hvis du selv er interesseret i en af kjolerne)

Jeg har også kigget hele internettet tomt for “ammekjoler”, men altså, enten er ammekjolerne også lavet til gravide med kæmpe mave, eller også ligner designet noget til 80-årige. Så en decideret ammekjole er et absolut no-go.

Jeg er faktisk i så meget krise, at jeg i går begyndte at tude, da Mathias spurgte ind til mit tøj til dåben. Tænk at græde over en manglende kjole og 5 ekstra kg, ja det er sku lidt forkælet, men lige nu er det altså en stor krise for lillemor her.

Nu må vi se, hvad det ender med, ellers må jeg jo gå nøgen i kirke.

Hjælp endelig hvis i kender nogle butikker eller hjemmesider jeg skal tjekke ud?

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

.

Indeholder affiliate links.

4 kommentarer

 • Julie Thestrup

  Hej Mie, læste lige om din tøj krise, tænkte på om Rikke Solbjerg eller butik sirup kunne være en hjælp :)? rigtig god dåb på søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Har du set på H&M’s hjemmeside, under amning, der er en fin i mørkeblå og til kun 349kr.
  Håber du når at finde noget (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna E.

  Prøv munthe de har nogle fine hvor brystet kan hives frem uden man sidder fuldstændig nøgen foroven… bl.a. En fin mørkeblå med gul”pletter” som har slå-om lukning foroven (OG på tilbud!) håber du når at finde en ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Havde nøjagtig samme krise ved vores barnedåb, men fandt denne kjole: https://www.milker.dk/shop/sort-ammekjole-med-9822p.html. Og da jeg stadig ammer er den blevet genbrugt et par gange ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mandarin-/grantæblesalat på spiantbund