Luftige sprøde boller

De nemmeste små skyrskåle m. bær og mandler

skaermbillede-2017-02-04-kl-16-24-34

Så smukt, så fin, så lækkert! 

Det behøver ikke at være ret svært at forkæle sine gæster, når den står på et brunchbord. For at det ikke skal blive alt for “bombet” og fed, så er det altid godt, at der lige at lidt frisk. Derfor serverer jeg næsten altid en lille skål skyr med bær og nødder til gæsterne.

Inspiration til skåle med skyr: 

  • 3 spsk. skyr (jeg bruger helst vanilje- eller bærskyr) 
  • Friske bær (her kan alle bær bruges)
  • Hakket nødder (jeg elsker mandler, man alle nødder kan bruges. Ellers er müsli også godt til at give lidt knas)
  • Ca. 2 tsk. sirup (kan undværes, men er alle kalorierne værd)

Du kan komme alverdens ting over din skyr, men denne servering er smuk og lækker og ja super nem.

skaermbillede-2017-02-05-kl-05-49-48

Til denne brunch serverede jeg også æg og bacon i butterdej, sprøde luftige boller, en masse pålæg selvfølgelig, lidt frugt og grønt og ikke mindst dumle-hapsere.

skaermbillede-2017-03-19-kl-13-22-44

Til denne brunch serverede jeg også scones, grove havreboller, amerikanske pandekager og en OREO cheesecake.

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

–  Frk. Haslund

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Luftige sprøde boller