“Mexican Menu” – Inspiration til madpandekager og tacos

Se lige et smukt og lækkert spiseligt farveorgie!
Hvis vi får gæster, og vi ikke lige kan finde ud af, hvad vi skal servere, så ender vi ofte med at lave en “Mexican menu”. Det er en lækker stor omgang ta’selv- og byg-selv-din-mad-menu, og det er altid en succes. Folk bestemmer selv (mere eller mindre) hvad de vil proppe i munden og der er altid noget for en hver smag.
Det kræver ikke den store forberedelse. Det eneste arbejde, det kræver, er at snitte salat og grøntsager og stege kødet. Det er vist lige til at komme over.
Hvad du kommer på sådan et bord, ja det er kun din fantasi, der sæter på grænser. Her har du lidt inspiration til, hvad der kan kommes på bordet til sådan en “Mexican Night”.
…
Mexican-Menu indhold:
- Madpandekager (ca. 2 pr. mand)
- Tacos skaller (ca. 2 pr. mand)
- Nachos m. cheddar (varmet i ovnen)
Kød:
- Oksekød m. burrito krydderi
- Kylling m. fajita krydderi
Salat/Grønt: (Alt snittes fint)
- Grønt salat fx. Iceberg
- Agurk
- Tomat
- Majs
- Ærter
- Peberfrugt (Jeg foretrækker rød)
- Mango
Dressing og topping:
- Guacamole (den nemme version)
- Creme fraiche 18%
- Salsa
- Jalapeños
- Revet rød chedder
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu