Sprøde rugbrødsstænger

Har du noget rugbrødsrest liggende i skabet, som du ikke får brugt?
Rugbrødsstænger er super lette at lave og er noget ligende verdens bedste snack! Jeg mener det – Det er ikke til at forstå, at rugbrød kan smage så absurd lækkert.
…
Ingredienser (2-3 personer til snack):
- 300 g rugbrød (i et helt stykke, ikke skiveskåret)
- Olivenolie
- Groft salt
Skær rugbrødet ud i stænger med en bredde på ca. 1 x 1 cm. Længden kan du sådan set selv vælge. Jeg laver altid ret korte. Fordel stængerne på en bageplade og sprøjt olivenolie og salt ud over dem. Kom stængerne i ovnen i 20 min. ved 200 C. Vend gerne stængerne efter de første 10 min. så de bliver bagt på alle sider.
…
Serveringsforslag:
Rugbrødsstænger kan dybes i nærmest alt dip, men kan også sagtens spises uden.
Jeg vil anbefale:
- Humus
- Pesto
- Oliventapenade
- Tzaziki (500 g græsk yougurt, 2-3 fed hvidløg, 1 revet augurk, salt og peber)
- Friske oliven
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Hej Frk Haslund
Hvor længe kan de holde sig?