Basilikum-chili kylling m. gulerodsmos

Sprøde rugbrødsstænger

skaermbillede-2016-10-06-kl-16-11-53

Har du noget rugbrødsrest liggende i skabet, som du ikke får brugt? 

Rugbrødsstænger er super lette at lave og er noget ligende verdens bedste snack! Jeg mener det – Det er ikke til at forstå, at rugbrød kan smage så absurd lækkert.

Ingredienser (2-3 personer til snack):

  • 300 g rugbrød (i et helt stykke, ikke skiveskåret)
  • Olivenolie
  • Groft salt

2016-10-06-12-04-06

Skær rugbrødet ud i stænger med en bredde på ca. 1 x 1 cm. Længden kan du sådan set selv vælge. Jeg laver altid ret korte. Fordel stængerne på en bageplade og sprøjt olivenolie og salt ud over dem. Kom stængerne i ovnen i 20 min. ved 200 C. Vend gerne stængerne efter de første 10 min. så de bliver bagt på alle sider.

Serveringsforslag: 

Rugbrødsstænger kan dybes i nærmest alt dip, men kan også sagtens spises uden.

Jeg vil anbefale:

 

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

2 kommentarer

  • Anna

    Hej Frk Haslund

    Hvor længe kan de holde sig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HaslundHome

      Hej Anna

      De skal serveres med det samme de kommer ud af ovnen for at være lækre sprøde … altså de kan selvfølgelig godt holde sig sprøde under spisningen osv.

      Men når man kommer dem i den pose/beholder, så mister de sprødheden. Heldigvis skal man bare lige varme dem op igen på 200 C i 3-5 min. og så er de lækre sprøde igen.

      Jeg vil mene de kan holde sig som normalt brød, altså omkring 3-5 dage.

      Med venlig hilsen
      Mie, HaslundHome

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Basilikum-chili kylling m. gulerodsmos