Spinat/Mango salat

Som jeg før har skrevet, er jeg ikke til salater bestående af agurk, tomat og iceberg. Salater skal være lækre og smagsfulde og bestå af alt andet end de 3 nævnte ting.
Denne spinat/mango salat er endnu en af mine yndlingssalater, og den går til sådan cirka alt – lige fra kylling, til bøffer, til fisk. Her til sommer er det et rigtig godt bud på en grillsalat.
…
Ingredienser til 4 personer som tilbehør:
- 1 stor håndfuld friske spinatblade
- 2 store avokadoer
- 1 stor mango
- 1 granatæble
- 250 g feta (jeg kan kun anbefale at bruge puk feta)
- 1 håndfuld saltede cashewnødder eller saltede peanuts
…
Fremgangsmåde:
1) Skyld spinatbladene grundigt, så der ikke er jordrester på. Læg en bund af spinatblade i en skål.
2) Pil grantæble”stenene” ud af skallen og læg dem på noget køkkenrulle, så de væsker lidt af. Kom halvdelen af feta og halvdelen af granatæble”stenene” ovenpå spinaten.
2) Skær mango og avokado i mindre stykker, og kom ovenpå salaten. Hvis du endnu ikke kender til mangotricket, så se på dette billede, det er og bliver den nemmeste måde at lave finde mangostykker på.
3) Top til sidst salaten med det resterende granatæble og feta og drys en håndfuld nødder på toppen.
…
Serveringsforslag:
Som skrevet kan denne salat bruges til det meste. Mine bedste forslag er:
- Svinemørbrad i BBQ-marinade
- Kyllingefiletter i bacon
- Basilikum/mandel marineret laks
- Laks m. sesam/solsikke låg og Tortellini á la créme.
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu