Grønkålschips

Så fik jeg også afprøvede de meget populære grønkålschips.
Og jeg vil give jer min ærlige mening! Det er altså ikke en omgang lækre Sour cream and onion chips. Jeg vil faktisk ikke engang kalde dem et alternativ til chips, for hvis man gør det, så bliver man skuffet.
Grønkålschips smager ikke dårligt, slet ikke, de smager sådan set fint. De er rigtig gode som “lovlige snacks”, hvis man bare har en irriterende trang til at komme noget i munden, og man prøver at holde den slankere linje. De er dejlig saltet og det kan stille lækkersulten. Men at kalde dem chips …. arg, det er måske lige at give lidt for høje forventniger til de små grønne blade.
Så jeg tror grønkålschips deler vandene lidt – Enten synes man de er fantastiske ellers synes man nok mere de er udemærket.
…
Ingredienser til 1 mindre portion:
- 200 g grønkål
- 2 spsk. olivenolie
- Flagesalt (alternativ groft salt)
- Evt. man kan krydre dem med lidt ekstra krydderier fx. All Around (men der er jo lidt sukker i)
Fremgangsmåde:
1) Pluk bladene fra de store stilke og riv eventuelt bladene i lidt mindre stykker. Kom dem i en skål.
2) Kom olivenolie i skålen og vend blandene lidt rundt.
3) Fordel bladende på en bageplade med bagepapir og drys lidt salt over dem. Bag grønkålen i ca. 45 min. ved 100 grader varmluft. Mærk efter om de er blevet sprøde, ellers giv dem lidt ekstra.
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu