Sprøde rugbrødsstænger

Hjemmelavet brødcroutoner

skaermbillede-2016-10-08-kl-07-55-05

Det er nemt, det er lækkert og ja, pludselig smager brødcroutoner faktisk skide godt og er ikke bare små tørre brødstykker der er smidt på din salat.

Ingredienser:

 

Skær brødet i grove tern, ikke for små. Steg dem i godt med olivenolie på en pande ved mellemhøj varme. De skal steges gyldne ikke sorte, så hold øje og vend dem jævntligt. Du kan evt. tilsætte lidt presset hvidløg lige før de er færdige på panden. Læg dem på fedtsugende papir (køkkenrulle) før brug.

 

Serveringforslag:

De kan bruges til alle salater, men den mest oplagte er selvfølgelig den altid lækre cæsarsalat.

skaermbillede-2016-10-08-kl-07-54-53

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sprøde rugbrødsstænger