Basilikum-chili kylling m. gulerodsmos

Sprøde rugbrødsstænger

skaermbillede-2016-10-06-kl-16-11-53

Har du noget rugbrødsrest liggende i skabet, som du ikke får brugt? 

Rugbrødsstænger er super lette at lave og er noget ligende verdens bedste snack! Jeg mener det – Det er ikke til at forstå, at rugbrød kan smage så absurd lækkert.

Ingredienser (2-3 personer til snack):

  • 300 g rugbrød (i et helt stykke, ikke skiveskåret)
  • Olivenolie
  • Groft salt

2016-10-06-12-04-06

Skær rugbrødet ud i stænger med en bredde på ca. 1 x 1 cm. Længden kan du sådan set selv vælge. Jeg laver altid ret korte. Fordel stængerne på en bageplade og sprøjt olivenolie og salt ud over dem. Kom stængerne i ovnen i 20 min. ved 200 C. Vend gerne stængerne efter de første 10 min. så de bliver bagt på alle sider.

Serveringsforslag: 

Rugbrødsstænger kan dybes i nærmest alt dip, men kan også sagtens spises uden.

Jeg vil anbefale:

 

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Basilikum-chili kylling m. gulerodsmos