Stegte aubergines m. champignon, granatæble og pesto

Så bliver det da ikke mere lækkert !
Disse små aubergine-hapsere er nogle af mine absolut yndlings snacks eller tilbehør til andet mad. De er super nemme at lave, de er forholdsvis sunde og så smager de bare skide godt!
…
Ingredienser til ca. 10 hapsere:
- 1 stor aubergine
- Lidt olivenolie (andet olie kan også bruges)
- 250 g champignoner
- 1/2 granatæble
- 10 tsk. pesto (enten købt eller hjemmelavet)
- Salt
…
Fremgangsmåde:
1) Skær auberginen ud i ca. 10 skiver på ca. 1 cm. Smør lidt olivenolie på begge sider af skiverne og drys med salt. Steg dem af på en pande (gerne en grill-pande, hvis du har sådan en, så får de fine grill-striber).
2) På en anden pande (eller efterfølgende på samme pande) steges champignonerne skåret i skiver.
3) Når både aubergineskiver og champignoner er tilberedt kommes 1/2 tsk. pesto på hver aubergineskive og smøres ud derpå. Fordel de stegte champignon ovenpå og kom igen 1/2 tsk. pesto ovenpå hvert stykke. Hvis man ikke har brugt to pander, men først har stegt aubergines og derefter champignon, så vil jeg lige smide dem 5 min. i ovnen, så alle elementerne er varme. Når dette evt. er gjort, drysses der med granatæblekerner.
4) Server disse hapsere med det samme, så de er lune.
Serveringsforslag:
Denne salat blev herhjemme serveret til et lækkert frokostbord i sidste weekend, men denne salat kan serveres til de fleste ting, så dette er bare til inspiration.
Menuen bestod af:
Steak-sandwich m. langtidstilberedt flankesteak og mørbrad, tomat-/løgrelish, dijonmayo, citron-spinat og hjemmebagt smørstegt brød (som desværre ikke ses på billedet)
Grillede aubergines m. champignon, granatæble og pesto
Spinatsalat m. brombær, æble, feta og peanuts
Romainesalat m. mozzarella, syltede peberfrugter, dressing og hjemmelavet brødcroutoner
Alle opskrifterne kommer selvfølgelig her på bloggen indenfor den nærmeste fremtid.
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Det ser godt nok dejligt ud!
– A